Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Esee prisen
December 2018
Faglig viden er vigtig
Er du skarp på faglig viden? Det er udfordringen bag Esee prisen, som i sin tid blev indstiftet af Kim Gude fra AV-forhandleren Esee.

– Uden at ville fornærme nogen, så oplever vi som forhandler at der ind imellem er et noget svingende vidensniveau blandt vore kunder, siger Kim Gude. – I en verden, hvor teknologierne er i konstant udvikling, er det bedste udgangspunkt for en frugtbar relation mellem vore kunder og os, at begge parter har så godt et vidensgrundlag som muligt, når der skal vælges imellem forskellige løsninger.

– Målet med prisen er derfor at understrege, at det kreative håndværk fungerer bedst, når det hviler på en solid viden.

Medieskolerne i Viborg

Prisen gives til den FTP-elev, der opnår det bedste resultat på uddannelsens 4. skoleperiode på Medieskolerne. Rektor Max Jørgensen siger i den forbindelse: – Det kommer nok ikke bag på nogen, at vi på en fagskole vil give eleverne en grundlæggende faglig viden. Vi er derfor glade for, at en seriøs leverandør har indstiftet denne pris.

Vinderen af årets Esee pris blev Ulrik Haenschke fra In-house Film. Ud over æren modtog han et sæt Sennheiser hovedtelefoner.

Gå tilbage


Ulrik Haenschke fra In-house Film vandt årets Esee pris. Han fik den overrakt af faglærer Jakob Neister, som ses til venstre.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+