Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Signe Molde er tilbage på DR2
Oktober 2020
Hun tester grænsen for
hvad der er sjovt
I en ny programserie på DR2 ser Signe Molde folk i øjnene – folk som hun ikke forstår. Og hun udfordrer deres livsstil og humor.

Signe Molde inviterer sig selv ind i forskellige miljøer for at bliver klogere på, hvad der ligger bag holdningerne og livsstilen i blandt andet modebranchen, hos LGBT+-personer, blandt abortmodstandere, veganere og i omskæringsdebatten. Og så benytter hun anledningen til både at udfordre deres synspunkter og ikke mindst teste nogle af sine jokes om netop de mennesker og miljøer, som hun besøger.

Ud af det trygge tv-studie

– Efter 10 quiz-sæsoner tænkte jeg, at det var på tide at sparke min gamle mor-krop ud af det trygge tv-studie og ud i virkeligheden, siger Signe Molde. – Og det har vist sig at være overraskende sjovt og spændende – og helt uforudsigeligt. Desuden er jeg endnu en gang blevet bekræftet i, hvor sejt et land vi bor i.

– I Danmark må vi alle sammen leve som det passer os, og vi må sige hvad vi mener, uden vi bliver slået ihjel eller smidt i fængsel. Det skal man ellers aldrig tage for givet...

Emner der deler vandene

Seerne kender Signe Molde som journalisten, der i årevis har brugt humor til at udstille magthavere og meningsdannere overfor sit publikum. I "Signe Molde på udebane" kommer helt nye elementer i spil, når værtinden både er i direkte konfrontation med hovedpersonerne, laver reportage og går på scenen i et standup-show.

– Signe Molde tager fat om nogle af de emner og problematikker, som er tilbagevendende i den aktuelle samfundsdebat – og som deler vandene, siger redaktionschef Søren Bo Hansen. – Programmet mikser forskellige formgreb på nye måder, og med sin direkte, ærlige facon og særlige underfundighed er det vores håb, at "Signe Molde på udebane" både åbner for nye sider af miljøerne og giver seerne øget forståelse, noget at tænke over og et godt grin.

Grænser for hvad der er sjovt

På sin færd møder Signe Molde nogle af de 3000 danske abortmodstandere i foreningen Retten til Liv, der kæmper for at gøre abort ulovlig i Danmark. Hun møder nogle af Danmarks mest dedikerede veganere, som har viet deres liv til kampen for at redde dyrene fra at blive spist. Hun er til Winter Pride for at møde det danske LGBT+-miljø, der kæmper for en regnbuefarvet mangfoldighed. Og så besøger hun den københavnske modeuge, hvor den ene designer efter den anden har bæredygtighed i fokus. Og sammen med de medvirkende tester Signe Molde grænserne for, hvad der er sjovt.

"Signe Molde på udebane" har premiere den 19. november klokken 21.00 på DR2 og samme dag på DRTV.

Gå tilbage


I "Signe Molde på udebane" besøger hun nogle af de miljøer, som ofte er genstand for debat. Her ser hun folk i øjnene, og hun udfordrer deres livsstil og humor i direkte konfrontation. Serien har premiere torsdag den 19. november på DR2 klokken 21.00 og samme dag på DRTV (foto Otto Frederik Schelin).
Klik for større billede

I "Signe Molde på udebane" kommer helt nye elementer i spil, når værtinden både er i direkte konfrontation med hovedpersonerne, laver reportage og går på scenen i et standup-show (foto Otto Frederik Schelin).
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Apantac-dec-2020---AVM_330.jpg
Apantac-dec-2020---AVM_330.jpg