Untitled Page
Om mennesker, medier, kreativitet og teknik i AV-branchen
1982 - 2021
Artikler Kontakt
Gå tilbage

Samarbejdsaftale
Oktober 2020
Danmon sælger nu
Apantac i Skandinavien
Danmon Group, som forhandler professionelt video- og audioudstyr i Skandinavien, har underskrevet en aftale med amerikanske Apantac om distribution af et produktprogram, der inkluderer multiviewers, videovægsprocessorer, KVM produkter samt signalbehandlingsudstyr.

Med Danmons kontorer i København, Århus, Stockholm og Oslo vil virksomheden etablere en lokal distributionskanal og teknisk supportorganisation for Apantacs produktsortiment.

Produkterne er relevante for de fleste af Danmon Groups markedssegmenter, der omfatter proAV-løsninger til bl.a. mødelokaler, undervisningssektoren, hospitalsvæsen, kontrolrum, events, teater og scene, samt produktionsudstyr til transmission, postproduktion og film. Produkterne vil også kunne indgå i leverancer af komplette systemløsninger.

Apantac er partner i OpenGear-konsortiet og vil derfor også kunne være et supplement til andre af Danmons partnere og leverandører.

Apantacs position i området

– Danmon kender vores kundegruppe, og vi ser frem til at arbejde sammen med teamet, siger Michel Rudelle, som er Apantacs chef for EMEA regionen. – Danmons erfaring og bredde, samt lokale tilstedeværelse, vil være en stor hjælp i opbygningen af Apantacs position i området.

Hos Danmon er man naturligvis også glade for samarbejdet:

– Vi bliver en del af Apantacs globale distributionsnetværk og vi ser frem til at integrere deres teknologi og løsninger i vores projekter, siger Christoffer Kay fra Dan Technologies A/S, som ejer Danmon Group. – Apantacs produktsortiment passer perfekt ind i vores system- og integrationsarbejde, og vores kunder vil kunne få fordel af deres velrenommerede produkter.

Gå tilbage


Apantac designer og udvikler kvalitets- og omkostnings-effektive multiviewers, videovægge, arrays, KVM, openGear-løsninger og signalbehandlingsudstyr. Her ses en Apantac HDMI 1.3 til SDI konverter.
Klik for større billede

I Jackson Square Control Center bruges Apantac Multiviewers til monitorering af Super Bowl feeds, som hentes ind via streaming.
Klik for større billede

Fakta om Apantac LLC

Apantac LLC er designer og udvikler af kvalitets- og omkostnings-effektive multiviewers, videovægge, arrays, KVM, openGear-løsninger og signalbehandlingsudstyr. Apantacs produktsortiment er designet til at give brugerne i radio- og ProAV-industrien fleksible og innovative teknologiløsninger til.

Apantac blev grundlagt i 2008 og er et privatejet selskab med hovedkontor i Portland, Oregon, USA.

Yderligere information på apantac.com. Samt på: Facebook, Twitter og Linkedin.

Fakta om Danmon

Danmon Group startede i 1981 og har udviklet sig til en veletableret udbyder af tv- og medieløsninger. Virksomheden kombinerer dybdegående erfaring med evnen til at implementere ny teknologi hurtigt og effektivt. Med lokale kontorer i flere lande opererer Danmon globalt og handler lokalt.

Gruppen dækker en bred vifte af kompetencer og færdigheder, som kræves i nutidens avancerede radio- og mediesektor. Fokus er på traditionel transmission, IT/IP, RF, satellit, lyd over IP, virtuelle studier, arkiver og opbevaring, OTT og streaming-platforme samt API'er og workflow management software samt avancerede AV-løsninger til erhvervskunder og institutionelle kunder.

Yderligere information på danmon.dk.


> Privacy
> Cookies