Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Audio- og broadcast
November 2020
AES går i samspil
med NAB i Las Vegas
Den næste Audio Engineering Society udstilling kommer til at foregå den 11.-13. oktober i samspil med NAB Show 2021 i Las Vegas. Dermed bliver audio-udstillingen nabo til verdens største AV-udstilling rettet mod professionelle indenfor medier, underholdning og teknologi. AES Show finder sted på Westgate Hotel ved siden af Las Vegas Convention Center, hvor NAB Show afholdes 9.-13. oktober 2021.

AES Show er en pro-lydudstilling rettet mod ledere inden for lydteknik, højtekniske præsentationer samt uddannelses- og netværksteknologi. Arrangementet fokuserer på et stort antal lyddiscipliner og applikationer, herunder biograf, udsendelse og online levering, fordybende lyd, lydoptagelser, produktioner og livebegivenheder. AES Show tiltrækker i gennemsnit mere end 15.000 deltagere og mere end 300 udstillere.

– Vores samspil de seneste år i oktober med NAB Show New York har været en fordel for både deltagere og udstillere, siger AES' administrerende direktør Colleen Harper. – Vi savner alle engagementet og spændingen ved det personlige AES-show og ser frem til endnu en gang at interagere med både professionelle lydproducenter og vores kolleger.

– Vi er glade for at skabe den mest betydningsfulde, personlige medie- og underholdnings-begivenhed i 2021, siger NAB Executive Vice President for Convention and Business Operations, Chris Brown. – Sammen med AES skaber vi en uovertruffen adgang til kritisk information, inspiration og løsninger til lydteknikere og indholdsskabere.

NAB Show 2021 kommer desuden til at foregå sammen med Radio Show, samt NABs salgs- og management-tv-børs.

Fakta om NAB Show

NAB Show 2021 foregår den 9.-13. oktober i Las Vegas. Det er verdens største udstilling og konference, der omfatter medier, underholdning og teknologi. NAB Show er markedsplads for løsninger, der overskrider traditionel transmission og fremmer den digitale historiefortællings økonomi. NAB Show dækker området fra skabelse til forbrug på tværs af flere platforme. Det er stedet hvor globale visionære kræfter mødes for at bringe indhold til live på nye og spændende måder.

Yderligere information på nabshow.com.

Fakta om Audio Engineering Society

Audio Engineering Society (AES) blev dannet i 1948 og tæller nu over 12.000 medlemmer i hele USA, Latinamerika, Europa, Japan og Fjernøsten.

Organisationen står for udveksling og formidling af teknisk information til industrien. I øjeblikket er medlemmerne tilknyttet mere end 75 AES-fagafsnit og mere end 95 AES-studenterafdelinger rundt om i verden. Sektionens aktiviteter kan omfatte gæstetalere, tekniske ture, demonstrationer og sociale funktioner.

Via AES' lokale afdelinger og regionale begivenheder, emnefokuseret træning og workshops, internationale konferencer og kongresser får branchen værdifulde muligheder for at etablere professionelle netværk og skabe personlig vækst.

Yderligere information på aes.org.

Gå tilbage


I årene 2017 til 2019 foregik AES" efterårsudstilling parallelt med NAB Show New York på Javits Convention Center, og i 2020 blev de to begivenheder afholdt virtuelt. Men i 2021 bliver det et parallelløb, som foregår i Las Vegas.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Apantac-dec-2020---AVM_330.jpg
Apantac-dec-2020---AVM_330.jpg