Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Milestone Systems
Søndag den 23. august 2020
Dansker får
internationalt topjob
På baggrund af en omfattende søgning efter den rigtige kandidat til administrerende direktør i Milestone Systems, har bestyrelsen valgt danske Thomas Jensen. Og han har sagt ja til jobbet, som han overtager den 1. oktober 2020.

Milestone Systems er leverandør af software-løsninger til open platform video: Dvs teknologi, der skaber sikkerhed, beskytter aktiver og øger forretningseffektiviteten.

Milestone giver basis for et åbent platformsfællesskab, baseret på samarbejde og innovation i udvikling og brug af netværksbaseret videoteknologi – og med mere end 500.000 installationer over hele verden.

Firmaet, som er Grundlagt i 1998, er et selvstændigt selskab i Canon Group. Yderligere information på www.milestonesys.com

Fakta om Thomas Jensen

Thomas Jensen har en baggrund i Hewlett-Packard og senest hos Europas største IT-integrator, Bechtle.

Før dette var han leder af den verdensomspændende kanalsalgstrategi hos HP Inc i Palo Alto, Californien, USA, hvor han drev den globale kanaludvikling. Under udskillelsen af Hewlett-Packard i HP Inc og Hewlett-Packard Enterprise ledede han kanalseparationen og var ansvarlig for at forberede den nye strategi og organisation. Før Thomas Jensen flyttede til USA var han chef for Hewlett-Packards PC & Print Division i Danmark.

Thomas Jensen har også haft lederstillinger i Vestas Wind Systems og Maersk Line. Han har en Master of Science i International Business Administration fra Aalborg Universitet og har afsluttet Executive Board-programmet ved INSEAD i Frankrig.


Gå tilbage

Thomas Jensen kommer til lederstillingen hos Milestone fra et job hos Bechtle, som er Europas største B2B IT-tjenesteudbyder. Her var han Executive Vice President og medlem af bestyrelsen. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Apantac-dec-2020---AVM_330.jpg
Apantac-dec-2020---AVM_330.jpg