Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Kampen mod ensomhed
Søndag den 8. november 2020
Gaming-charity-event
indtjente 117.000 kr
Den sidste dag i oktober spillede skuespiller Alex Høgh Andersen det dansk-udviklede computerspil "What the Golf?" på Twitch til fordel for Ungdommens Røde Kors. Alle spillets indtægter worldwide i 24 timer gik til Ungdommens Røde Kors. Eventet indbragte 117.000 kr.

– Vi er mega glade over det store beløb, der vil styrke vores arbejde for og med udsatte børn og unge, siger Troels Boldt Rømer, landsforperson i Ungdommens Røde Kors. – Men vi er selvfølgelig også glade for samarbejdet omkring "What the Golf?" via vores ambassadør, Alex Høgh Andersen, som modigt kastede sig ud i det her eksperimenterende spil-event over for et internationalt publikum.

"What the Golf?" er et comedy-spil – også kaldet "et golfspil for folk, der hader golf". Spillet er slået igennem internationalt og er i dag verdens 5. mest downloadede spil på Apple Arcade.

Nyudvikling af charity events

Eventet blev live-streamet fra "What the Golf?"s hovedkvarter i København på Twitch og Youtube. Undervejs blev Alex – der for nogle er bedre kendt som hovedpersonen "Ivar the Boneless" i HBO-serien "Vikings" – interviewet fra både studiet og fan-basen.

– Indholdet fungerede rigtig godt, og vi har fået god feedback fra spillerne, siger executive producer Keld Reinicke. – Det er så fedt, at Ungdommens Røde Kors og Alex Høgh er med på at udvikle et nyt charity format, hvor vi kombinerer gaming og tv med en skuespiller.

– Vi glæder os meget til next level sammen med Ungdommens Røde Kors, og vi vil gene opfordre andre spiludviklere og danske streamere til at være med...

Udsatte børn og unge

Ungdommens Røde Kors arbejder for, at ingen børn og unge står uden for fællesskaberne. Organisationen er en del af Røde Kors-bevægelsen og mobiliserer unge i kampen for medmenneskelighed – lokalt og globalt. Og her under corona-krisen er problemet socialt isolerede faktisk blevet større end nogensinde før.

Organisationens ca. 3.000 unge frivillige er med til at løfte en vigtig social indsats ved at drive ca. 200 sociale aktiviteter for og med udsatte børn og unge i Danmark, plus internationale indsatser.

Fakta

 • "What the Golf?" er et danskudviklet comedy-computerspil fra Triband.
 • Twitch er en populær hjemmeside for livestreaming af spiludsendelser.
 • Ungdommens Røde Kors er Danmarks største humanitære ungdomsorganisation.

  Yderligere information på urk.dk.


  Gå tilbage

 • Ungdommens Røde Kors er Danmarks største humanitære ungdomsorganisation. Den sidste dag i oktober fik organisationen 117.000 kr via et event baseret på det dansk-udviklede computerspil 'What the Golf?' og skuespilleren Alex Høgh Andersen. Klik for større billede

  > Webmaster

  > Support
  > Privacy
  > Cookies
  Apantac-dec-2020---AVM_330.jpg
  Apantac-dec-2020---AVM_330.jpg